ISO 5765-1:2002
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
٢٦ سبتمبر ٢٠٠٢
Dried milk, dried ice-mixes and processed cheese — Determination of lactose content — Part 1: Enzymatic method utilizing the glucose moiety of the lactose
ملفات الوثيقة ISO 5765-1:2002
الإنجليزية
14 صفحات
الإصدار الحالي
45.75 OMR
مجال الوثيقة ISO 5765-1:2002
ISO 5765-1|IDF 79-1:2002 specifies an enzymatic method for the determination of the lactose content of all types of dried milk, of ice-mixes in dry form in the presence of other carbohydrates and reducing substances, and of processed cheese.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية

OS GSO 150-2:2013
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية


OS GSO 2055-1:2015
GSO 2055-1:2015
مواصفة قياسية عمانية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال


GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً
OS 1657:2025
مواصفة قياسية عمانية
الصاروج العماني

OS 1654:2025
مواصفة قياسية عمانية
مستحضرات التجميل -معجون الحنا للزينة

OS 1658:2025:2025
مواصفة قياسية عمانية
أكياس القمامة المستخدمة لمرة واحدة

ISO 7718-2:2025
مواصفة قياسية دولية
Aircraft — Passenger doors interface requirements for connection of passenger boarding bridge or passenger transfer vehicle — Part 2: Upper deck doors
