ISO 5765-1:2002

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ٢٦ سبتمبر ٢٠٠٢

Dried milk, dried ice-mixes and processed cheese — Determination of lactose content — Part 1: Enzymatic method utilizing the glucose moiety of the lactose

ملفات الوثيقة ISO 5765-1:2002

الإنجليزية 14 صفحات
الإصدار الحالي
45.75 OMR

مجال الوثيقة ISO 5765-1:2002

ISO 5765-1|IDF 79-1:2002 specifies an enzymatic method for the determination of the lactose content of all types of dried milk, of ice-mixes in dry form in the presence of other carbohydrates and reducing substances, and of processed cheese.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 150-2:2013
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 2055-1:2015
GSO 2055-1:2015 
مواصفة قياسية عمانية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

OS 1657:2025
 
مواصفة قياسية عمانية
الصاروج العماني
OS 1654:2025
 
مواصفة قياسية عمانية
مستحضرات التجميل -معجون الحنا للزينة
OS 1658:2025:2025
 
مواصفة قياسية عمانية
أكياس القمامة المستخدمة لمرة واحدة
ISO 7718-2:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Aircraft — Passenger doors interface requirements for connection of passenger boarding bridge or passenger transfer vehicle — Part 2: Upper deck doors